Όλα τα κοσμήματα είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται με ασήμι, ημιπολύτιμους λίθους και άλλα υλικά.Στο τέλος της δημιουργίας επιμεταλλώνονται σε εργαστήριο συνδυάζοντας το μαύρο ρόδιο με το επίχρυσο, το επάργυρο και το ροζ χρυσό.
Εάν ενδιαφέρεστε για κάποιο από τα κοσμήματα μου ή αξεσουάρ και θα θέλατε περισσότερες λεπτομέρειες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.


Πληροφορίες αποστολής και πληρωμής:

- Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται σε όλη την Ευρώπη με αντικαταβολή με χρέωση στα 3.5 ευρώ.Για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν και θα λάβετε μαζί με την παραγγελία σας ένα μοναδικό δώρο!
-Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται εντός 3-5 ημερών έχοντας πρώτα λάβει την πληρωμή σας.
-Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω των ELTA(Ελληνικό Ταχυδρομείο).

*Μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας με τους παρακάτω τρόπους:
-Πληρωμή μέσω PAYPAL.
-Πληρωμή κατά την παραλαβή(εφόσον επιλέξετε τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή)
-Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

-Όλα τα προϊόντα είναι προσεκτικά τοποθετημένα σε συσκευασία δώρου προκειμένου να φτάσουν σε εσάς σε άριστη κατάσταση.
*Εάν έχετε κάποια ιδέα δική σας είτε για κάποιο υπάρχον κόσμημα είτε για κάτι που έχετε σκεφτεί,πείτε τη μας και με χαρά θα το δημιουργήσουμε!
Σημείωση: Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή.
-Όλα τα κοσμήματα είναι χειροποίητα οπότε κάθε κομμάτι μπορεί να διαφέρει ελάχιστα σε σχέση με το κομμάτι της φωτογραφίας.


Σημείωση: Τα κοσμήματα μπορούν επίσης να φτιαχτούν με χρυσό 14 ή 18Κ.


Επιστροφές και επιδιορθώσεις: Αν το προϊόν που έχετε αγοράσει είναι ελαττωματικό υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής του.Στην περίπτωση αυτή το προϊόν θα αντικατασταθεί ή θα επιδιορθωθεί. Σε περίπτωση οξείδωσής του με τη πάροδο του χρόνου υπάρχει η δυνατότητα να επιμεταλλωθεί ξανά.

Επικοινωνία: algoelegante@gmail.com

Βρείτε με στο facebook: www.facebook.com/algo.elegante