Όλα τα κοσμήματα είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται με ασήμι, ημιπολύτιμους λίθους και άλλα υλικά.Στο τέλος της δημιουργίας επιμεταλλώνονται σε εργαστήριο συνδυάζοντας το μαύρο ρόδιο με το επίχρυσο, το επάργυρο και το ροζ χρυσό.
Εάν ενδιαφέρεστε για κάποιο από τα κοσμήματα μου ή αξεσουάρ και θα θέλατε περισσότερες λεπτομέρειες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.


Πληροφορίες αποστολής και πληρωμής:

-Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται εντός 3-5 ημερών έχοντας πρώτα λάβει την πληρωμή σας.
-Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω Royal mail (συστημένο).

*Μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας με τους παρακάτω τρόπους:
-Πληρωμή μέσω PAYPAL.
-Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

-Όλα τα προϊόντα είναι προσεκτικά τοποθετημένα σε συσκευασία δώρου προκειμένου να φτάσουν σε εσάς σε άριστη κατάσταση.
*Εάν έχετε κάποια ιδέα δική σας είτε για κάποιο υπάρχον κόσμημα είτε για κάτι που έχετε σκεφτεί, στείλτε τη μας και με χαρά θα σας το κατασκευάσουμε!
Σημείωση: Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή.
-Όλα τα κοσμήματα είναι χειροποίητα οπότε κάθε κομμάτι μπορεί να διαφέρει ελάχιστα σε σχέση με το κομμάτι της φωτογραφίας.


Σημείωση: Τα κοσμήματα μπορούν επίσης να φτιαχτούν με χρυσό 14 ή 18Κ. Επίσης μπορείτε να διαλέξετε την επιχρύσωση που προτιμάτε. (Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες)


Επιστροφές και επιδιορθώσεις: Αν το προϊόν που έχετε αγοράσει είναι ελαττωματικό υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής του.Στην περίπτωση αυτή το προϊόν θα αντικατασταθεί ή θα επιδιορθωθεί. Σε περίπτωση οξείδωσής του με τη πάροδο του χρόνου υπάρχει η δυνατότητα να επιμεταλλωθεί ξανά.

Επικοινωνία: algoelegante@gmail.com

Βρείτε με στο facebook: www.facebook.com/algo.elegante